In Don Bosco Hoboken – Campus Wilrijk werd vorige week een nieuwe poort gemonteerd en in gebruik genomen aan de ingang. De leerlingen van  de opleiding Lassen – Constructie duaal mogen fier zijn op het resultaat. Samen met hun leerkracht Bram Beuckelaers, hebben zij de poort getekend, gelast en gemonteerd. Het ontwerp is van de hand van de leerlingen zelf. Door middel van een stemming werd dit ontwerp gekozen door de leerlingen. Zoals je kan zien op de foto is het een zeer hip ontwerp dat uit twee delen bestaat.

Deze poort in de Campus Wilrijk heeft  wel een heel specifieke functie. De poort gaat namelijk dicht bij het begin van de voor- en namiddag. Leerlingen die op dat moment niet tijdig binnen zijn, moeten die zelfde dag vijftien minuten nablijven.

In de Campus Wilrijk hebben we verschillende duale opleidingen waarbij de jongeren ‘leren op school’ combineren met ‘leren op de werkvloer’. Op tijd zijn en aanwezig is dan ook een eigenschap die je moet hebben om een stap te zetten naar de arbeidsmarkt.

Deze poort gaat de leerlingen en ons hierbij zeker helpen.