Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Nieuwe leerlingen voor 1A of 1B

Voor leerlingen die zich wensen in te schrijven in het eerste jaar, wordt er gewerkt met een digitaal aanmeldingssysteem. Wie een nieuwe leerling wil laten inschrijven in 1A of 1B, moet zich aanmelden via de website www.meldjeaan.antwerpen.be. De aanmeldperiode liep tot 26 maart. De communicatie naar de ouders is voorzien op 21 april. Het effectieve inschrijven start dan op 26 april. Heb je op 21 april geen school toegewezen gekregen, dan kan je vanaf 24 april op zoek gaan naar de vrije plaatsen via dezelfde bovenstaande website.

Vanaf het tweede jaar

Leerlingen/jongeren die niet op onze school zitten en zich wensen in te schrijven voor de andere leerjaren, kunnen dit doen vanaf zaterdag 24 april 2021. Bij elke studierichting staat een knop om uw interesse kenbaar te maken. Uw aanmelding zal na contact vanop afstand omgezet worden in een inschrijving.

Info-moment op afspraak in Hoboken of campus Wilrijk

Verder willen we u ook nog herinneren aan een aantal info-momenten op afspraak. Omwille van corona kan de opendeurdag niet doorgaan in Hoboken en de campus Wilrijk.
Op donderdag 27 mei en woensdag 30 juni kan u gericht een bezoek brengen aan één van onze afdelingen of studierichtingen. Dit aan de hand van een veilige rondleiding in je gezinsbubbel (max 3 personen). Nadien is er ter plaatse de mogelijkheid om je interesse kenbaar te maken aan de hand van een voorinschrijving. Voor deze infodagen moet u zich inschrijven via onderstaande knop.