Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Nieuwe leerlingen voor 1A of 1B voor schooljaar 22-23

 

Binnenkort starten we met het inschrijven van leerlingen voor het schooljaar 2022-2023.

Voor de leerlingen die nu op onze school zitten, verloopt alles zoals de voorbije jaren.  Op het einde van dit schooljaar krijgen ze de kans om zich in te schrijven voor het schooljaar ’22-’23.

Nieuwe leerlingen voor 1A of 1B

Voor leerlingen die zich wensen in te schrijven in het eerste jaar, wordt er gewerkt met een digitaal aanmeldingssysteem. Wie een nieuwe leerling wil laten inschrijven in 1A of 1B, moet zich aanmelden via de website www.meldjeaan.antwerpen.be. De aanmeldperiode loopt van 8 maart tot en met 29 maart. De communicatie naar de ouders is voorzien op 21 april. Het effectieve inschrijven start dan op 23 april. Heeft u op 21 april geen school toegewezen gekregen, dan kan u vanaf 25 april op zoek gaan naar de vrije plaatsen via dezelfde bovenstaande website.

Heeft u Don Bosco Hoboken als school toegewezen gekregen, dan ontvangt u per mail een voorinschrijvingsformulier en nemen we nadien telefonisch contact met u op om de inschrijving te finaliseren.

Vanaf het tweede jaar

Leerlingen die niet op onze school zitten en die zich wensen in te schrijven voor de leerjaren vanaf het tweede jaar, kunnen dit doen vanaf zaterdag 23 april 2022 (voorheen was dit op dinsdag 19 april). Op onze website zal per richting een aanmeldformulier verschijnen, waarin u uw interesse voor onze school kenbaar kan maken. Uw interesse kan na telefonisch contact omgezet worden in een inschrijving.

Wenst u toch een fysieke inschrijving?

Op onze opendeurdag van 23 april is het mogelijk om langs te komen voor een inschrijving vanaf het tweede jaar.

Tussen 25 april en 30 juni is een fysieke inschrijving op school enkel mogelijk na telefonisch contact.

Van 1 juli tot en met 7 juli is de school geopend en kan er zonder afspraak op school ingeschreven worden.