Inschrijvingen schooljaar 2024-2025

Voor de campus Hoboken.


Binnenkort starten we met het inschrijven van leerlingen voor het schooljaar 2024-2025.

Voor de leerlingen die nu op onze school zitten, verloopt alles zoals de voorbije jaren.  Op het einde van dit schooljaar krijgen ze de kans om zich in te schrijven voor het schooljaar ’24-’25.

 

Nieuwe leerlingen voor 1A of 1B

Voor leerlingen die zich wensen in te schrijven in het eerste jaar, wordt er gewerkt met een digitaal aanmeldingssysteem. Wie een nieuwe leerling wil laten inschrijven in 1A of 1B, moet zich aanmelden via de website www.meldjeaan.antwerpen.be. De aanmeldperiode loopt van 25 maart tot en met 19 april. Ook voor leerlingen die genieten van de voorrangsregel (broer of zus van/kind van een personeelslid) is dit de periode om aan te melden in het digitale platform. Je kan in de tool aangeven dat je voorrang hebt.

De communicatie naar de ouders is voorzien op 8 mei. Het effectieve inschrijven start dan op 14 mei. Heeft u op 8 mei geen school toegewezen gekregen, dan kan u vanaf 14 mei op zoek gaan naar de vrije plaatsen via dezelfde bovenstaande website.

 

Heeft u Don Bosco Hoboken als school toegewezen gekregen, dan ontvangt u op maandag 13 mei via mail een bericht met een voorinschrijvingsformulier. U kan tevens via het bericht aangeven op welk inschrijvingsmoment (tussen dinsdag 21 mei en zaterdag 25 mei) u aanwezig kan zijn om de inschrijving op school te finaliseren.

 

Vanaf het tweede jaar

Leerlingen die niet op onze school zitten en die zich wensen in te schrijven voor de leerjaren vanaf het tweede jaar, kunnen dit doen vanaf zaterdag 20 april 2024.

Op onze opendeurdag van 20 april is het mogelijk om langs te komen voor een inschrijving vanaf het tweede jaar.

Tussen 22 april en 30 juni is een inschrijving op school enkel mogelijk na het maken van een afspraak.

Van 1 juli tot en met 5 juli is de school geopend en kan er zonder afspraak op school ingeschreven worden.  

Duaal leren en aanloopfase

Voor jongeren vanaf 16 jaar (of 15 jaar én 2 jaar gevolgd in het secundair onderwijs) die interesse hebben voor één van de opleidingen.

Op de website vind je alvast alle informatie over de opleidingen bij ‘DUAAL LEREN EN AANLOOPFASE‘. Inschrijven kan vanaf de eerste dag na de paasvakantie.

Heb je interesse?

  • Bel of mail om een afspraak te maken.
    Dit kan telefonisch 03 828 02 99 of per mail naar info@donboscowilrijk.be.
    • Je kunt ook terecht op de campus zelf om een afspraak te maken of indien mogelijk direct ingeschreven te worden.

    De campus vind je terug aan het VALKENVELD 70, 2610 Wilrijk