Inschrijvingen schooljaar 2023-2024

Voor de campus Hoboken.


Sinds kort zijn we weer gestart met het inschrijven van leerlingen voor schooljaar 2023-2024.

Voor de leerlingen die nu op onze school zitten, verloopt alles zoals de voorbije jaren. Op het einde van dit schooljaar krijgen ze de kans om zich in te schrijven voor het schooljaar ’23-’24.

Nieuwe leerlingen voor 1A of 1B

Voor leerlingen die zich wensen in te schrijven in het eerste jaar, wordt er gewerkt met een digitaal aanmeldingssysteem. Wie een nieuwe leerling wil laten inschrijven in 1A of 1B, moet zich aanmelden via de website www.meldjeaan.antwerpen.be. De aanmeldperiode loopt van 27 maart tot en met 21 april. De communicatie naar de ouders is voorzien op 15 mei. Het effectieve inschrijven start dan op 16 mei. Heeft u op 15 mei geen school toegewezen gekregen, dan kan u vanaf 16 mei op zoek gaan naar de vrije plaatsen via dezelfde bovenstaande website.

Een klein woordje uitleg van Onderwijs Antwerpen vind je hier. Brochure downloaden.

Heeft u Don Bosco Hoboken als school toegewezen gekregen, dan ontvangt u per mail een voorinschrijvingsformulier en nemen we nadien telefonisch contact met u op om de inschrijving te finaliseren.

Vanaf het tweede jaar

Leerlingen die niet op onze school zitten en die zich wensen in te schrijven voor de leerjaren vanaf het tweede jaar, kunnen dit doen vanaf maandag 24 april 2023. Op onze website zal per richting een aanmeldformulier verschijnen, waarin u uw interesse voor onze school kenbaar kan maken. Uw interesse kan na telefonisch contact omgezet worden in een inschrijving.

Wenst u toch een inschrijving op school?

Op onze opendeurdag van 6 mei is het mogelijk om langs te komen voor een inschrijving vanaf het tweede jaar.

Tussen 24 april en 30 juni is een inschrijving op school enkel mogelijk na telefonisch contact.

Van 3 juli tot en met 7 juli is de school geopend en kan er zonder afspraak op school ingeschreven worden.

Duaal leren en aanloopfase

Voor jongeren vanaf 16 jaar (of 15 jaar én 2 jaar gevolgd in het secundair onderwijs) die interesse hebben voor één van de opleidingen.

Op de website vind je alvast alle informatie over de opleidingen bij ‘DUAAL LEREN EN AANLOOPFASE‘. Inschrijven kan vanaf de eerste dag na de paasvakantie.

Heb je interesse?

  • Bel of mail om een afspraak te maken.
    Dit kan telefonisch 03 828 02 99 of per mail naar info@donboscowilrijk.be.
    • Je kunt ook terecht op de campus zelf om een afspraak te maken of indien mogelijk direct ingeschreven te worden.

    De campus vind je terug aan het VALKENVELD 70, 2610 Wilrijk