Centrum voor leerlingbegeleiding

Ook in onze school zijn er een aantal mensen die evenals je ouders, leerkrachten, studieleider, vrienden en vriendinnen openstaan voor je vragen en die mee naar een oplossing willen zoeken voor je problemen. Het zijn de mensen van het Centrum voor leerlingbegeleiding (CLB) Aarzel niet om onze CLB- medewerkers te contacteren. Het zijn geen tovenaars, maar zij zijn wél opgeleid om je te helpen.

Vrij Centrum voor LeerlingenbegeleidingLeopoldlei 96

2660 Hoboken

tel: 03/216 29 38www.vclbdewisselantwerpen.be

De contacten voor onze school te Hoboken

  • Voor de 1ste graad: Lynn Penneman


  • Voor de 2de graad: Lynn Penneman en Hazel De Backer


  • Voor de 3de graad: Hazel De BackerDe arts dr. Lutgart Moeremans en de intercultureel bemiddelaars Samira Azirar en Fatma Altun zijn steeds op vraag te bereiken. Ouders en leerlingen kunnen ook steeds telefonisch een afspraak maken via het secretariaat van het CLB.

De contacten voor onze campus Wilrijk

  • Indien je vragen hebt voor het CLB, ga dan eerst naar de leerlingbegeleiding Camille Hens (maandag/dinsdag), Marie Massy (donderdag/vrijdag) of Hanne Umans. Zij bekijken met jou direct jouw hulpvraag en geven dit indien nodig gericht door aan het CLB. Je kunt hen telefonisch bereiken via 03 828 02 99
  • Wij werken samen met vrij CLB De Wissel campus Zuid.
   • Dinsdag: Hazel De Backer
   • Donderdag: Anne Aerenhouts

De arts dr. Lutgart Moeremans is tevens steeds op vraag te bereiken. Ouders en leerlingen kunnen ook steeds telefonisch een afspraak maken via het secretariaat van het CLB.

Heb je behoefte aan een gesprek met een CLB-medewerker? Dan kan dit tegenwoordig ook zeer makkelijk via Chat. De gesprekken worden zeer vertrouwelijk en op jouw vraag anoniem behandeld.