Internationalisering in het onderwijs wordt steeds belangrijker. Door leerlingen de mogelijkheid te bieden om op buitenlandse stage te gaan, krijgen zij de kans om kennis te maken met andere culturen, talen en onderwijssystemen. Dit draagt niet alleen bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen, maar ook aan hun interculturele competenties en wereldburgerschap.

Onze school moedigt leerlingen aan om deel te nemen aan internationaliseringsprogramma’s en biedt ondersteuning bij het vinden van passende stageplaatsen en projecten in het buitenland. Door deze ervaring zullen leerlingen niet alleen hun talenkennis en interculturele competenties versterken, maar ook hun zelfstandigheid en flexibiliteit ontwikkelen.

Leerlingen die zich willen kandidaat stellen voor een buitenlandse stage kunnen contact opnemen met hun leerlingbegeleiding. Zij zullen de leerlingen doorverwijzen naar de juiste persoon waar ze informatie kunnen krijgen over de verschillende bestemmingen en projecten waar ze aan kunnen deelnemen. Het is een unieke kans om ervaring op te doen in een internationale omgeving en te leren van andere culturen.

Deze leerlingen hebben de kans al gegrepen, luister even naar hun ervaringen:

Categories: Nieuws