Een jaar dat voorbijgaat zonder dat onze zesdejaars prestigieuze prijzen pakken?

Dat kunnen we ons moeilijk voorstellen want elk jaar mogen onze jongens weer op de podia aantreden om hun trofeeën in ontvangst te nemen.

Van links naar rechts: Jasper Ost, Fons Deckers, Robbe Matheï en Warre Witters (van Free Willy, de zonneboot die in de achtergrond hangt). In het midden Erik Marynissen en Sebastiaan Debroyer (leerkachten fysica en engineering) en Casper Schramme, Gijs Vandenberghe, Joppe Wolters en Yannis Loyen (van Team S.S.P.R.IN.G, met hun marsrobot).

Elk jaar weer zo’n prijzen winnen, dat is wel zo bijzonder. Zo bijzonder zelfs dat ook HLN het bericht oppikte.

En dan denkt u, alweer een bericht achter de betaalmuur? Nee, hoor, hieronder vindt u het integraal.

Heb je na het lezen van dit bericht ook zin gekregen om aan een project te werken op onze afdeling Industriële Wetenschappen? Kom dan naar Don Bosco Hoboken. Een STEM-school avant-la-lettre waar je leert denken en bouwen.

Categories: Nieuws