Een eigen hotrod bouwen?

Een eigen wat?

Hotrodders gespot op onze school.

Hotrod.

Een soort super-de-luxe go-cart die je zelf kan monteren, inclusief elektromotor.

Het is sinds enige jaren het project van leerkracht Tom De Meester met zijn leerlingen van 3 arbeidsfinaliteit mechanica.

De leerlingen zijn er al een tijdje mee bezig. Eerst bouwden ze een driewieler, dan een step, dan een elektrische minibike en nu hun meesterwerk: de hotrod gocart.

Daarna houden ze een race in onze vroegere ‘pingponghal’ doe nu vol met elektronische lockers staat. De tijd staat niet stil.

Wie zal deze spannende race  winnen?

Elders in onze school

Elders in onze school, op het schoolplein, gaan de werken onverdroten verder aan de borders van de bomen die onze speeltuin omringen.

Het borderproject nadert haar voltooiing.

Doorlichting

Volgende week is het tijd voor een doorlichting. Het ministerie van onderwijs komt bij ons op bezoek om te zien of we goed werk leveren. We hebben er het volste vertrouwen in. We houden u sowieso op de hoogte.

Salesiaanse Spelen

Goddelijk lekker die wafels …

Eind april vertrekken enkele van onze topatleten naar Italië om onze school te vertegenwoordigen op de Salesiaanse Spelen 2023. Dit jaar nemen we deel met een voetbalploeg en twee tafeltennissers.

Om deze trip financieel te ondersteunen verkopen wij wafels en andere zoetigheden.

Morgen op het kinderfeest zullen onze spelers al een eerste verkoopronde houden. Er kan dan enkel cash betaald worden.

Vanaf maandag kan je terecht op onze personeelsdienst om al dit lekkers nog te kopen. Hier kan dan ook betaald worden met Payconiq.

Open lesweek

Heeft u er ooit van gedroomd om als ouder een vlieg op de muur te zijn tijdens een les van uw zoon of dochter? Dan maken wij die droom graag waar voor u en wel in de week van 6 tot 10 februari. Dan is het open lesweek.

U bent dan tijdens de labo- of praktijkles van uw zoon of dochter welkom om even aan te sluiten. Kijk het uurrooster van uw zoon of dochter goed na, zodat u zich aanmeldt tijdens labo of praktijk, een theorieles bijwonen kan niet. Concreet meldt u zich aan bij de receptie, daar wordt u door de verantwoordelijke van de werkplaats of het labo ontvangen. Na ongeveer twintig minuten wordt u terug naar de receptie gebracht.

Categories: Nieuws