De herfst nadert en de grote boom (is het een eik, wij denken van wel?) op de kleine speelplaats begint mooi rood te kleuren.

Wie herfst zegt, zegt leefdagen. Leefdagen zijn de vroegere bosklassen. Onze leerlingen van de eerste graad trekken dan naar de Kempen, waar ze nog echt platteland aantreffen. Echte koeien zien. Echte eikenbladen, rupsen en herfstbloemen. Ze doen daar schoolse opdrachten en worden ook wat bang gemaakt tijdens een nachtspel. Het versterkt de groepssfeer. Mooi om te zien hoe ze daar allemaal zaten op de grond terwijl ze gebriefd werden voor het grote vertrek.

Herfst wil ook zeggen dat de oud-leerlingenavond nadert, die gaat dit jaar door op 10 november 2022. Schrijf je in op de link op de homepagina van de website op onze school.

Wie herfst zegt, zegt ook ‘dag van de leerkracht’ en wie dag van de leerkracht zegt, zegt ouderraad want op die dag verwennen de ouders van de ouderraad met allerlei zoets: taarten, cakes, koekjes, snoepjes, puddings, mousses en papjes. Het was heerlijk.

Categories: Nieuws