Als uw webmaster al eens door onze gebouwen loopt tijdens een van zijn springuren, wordt hij wel eens aan zijn mouw getrokken om hem op het een en ander attent te maken.

Zo liep ik vorige week voorbij de bijna voltooide nieuwe toiletten in de lange gang waarin de directie gevestigd is, en ik hoorde dat Eddy en Swa daar zeer verdienstelijk werk geleverd hadden. Zij zijn namelijk verantwoordelijk voor de nieuwe toiletten daar.

Nieuwe toiletten zetten? Kunnen die mannen dat? Die mannen die iedereen wel kent omdat we ze altijd met gereedschap in de weer zien en gewapend met een ladder zien lopen? Op weg naar een kapot venster, naar een tegel die lost, naar een vloer die herlegd moet worden? Die mannen?

Het antwoord is kort. Ja, die mannen kunnen dat als volleerde loodgieters, wij zagen het met onze eigen ogen. 

Dank u Swa, dank u Eddy! Dank voor al jullie goede zorgen.