De afdeling houtbewerking biedt een waaier van mogelijkheden. U krijgt het volledig verhaal in de volgende video.
 

In het eerste deel van de film laten we zien welke richtingen je uit kan nadat je de opleiding hout (A finaliteit) of houttechnieken (D/A finaliteit) hebt voltooid. Een ‘waaier’ aan mogelijkheden verwijst niet alleen naar de honderden verschillende houtsoorten waarmee je kan werken, maar ook naar de verscheidenheid aan beroepen die je kan uitoefenen.



Uiteraard bestaat de mogelijkheid om te starten in verschillende professionele bachelors, vooral na de richting houttechnieken (D/A finaliteit).



In het tweede deel van onze film zie je een heleboel werkstukken passeren. Al die stukken zijn in onze ateliers gemaakt door en voor onze leerlingen. In de tweede graad staat het kleinmeubel centraal. In de derde graad heeft de leerling, naast de opgelegde werkstukken, de mogelijkheid om zelf voorstellen in te dienen. Daar zijn al prachtige werkstukken uit voortgekomen zoals de kroonluchter, het drumstel van Rune en het zwevend schaakbord gebaseerd op de tensegrity principes van Buckminster Fuller. Je staat versteld van de creativiteit van onze leerlingen.



Na het zien van deze video wordt duidelijk hoe groot de waaier aan mogelijkheden precies is.



Het hout team
Categories: Nieuws