Hallo iedereen

Een klein woordje van uw webmaster over het reilen en zeilen op onze school.

We zitten nog net niet met een halve bezetting. In de eerste graad komen alle leerlingen nog naar school, in de derde, vierde, vijfde en zesde jaren komen de leerlingen om de andere dag naar school. De andere dagen krijgen de leerlingen taken thuis te maken.

Voor leerkrachten is het rustiger werken, de klassen zijn maar half zo groot meer. Je ziet ook sommige leerlingen opleven en in klassen met samenzettingen, waar leerlingen uit verschillende richtingen voor algemene vakken samenzitten, zien we als leerkrachten vaak een andere dynamiek ontstaan. Dat is wel prettig.

Vermits er geen buitenschoolse activiteiten meer worden georganiseerd, is het schoolse leven een voorspelbare zaak geworden, waar niet zoveel valt over te berichten. Hopelijk komt hier snel verandering in en wordt de school weer een plek waar men ook het buitenschoolse leven kan ervaren.

Toch ervaren wij het als fijn dat wij ‘open’ blijven en groeten wij u, in het vertrouwen dat we snel terug naar een situatie kunnen gaan die enigszins op het verleden lijkt.

Wij trokken enkele foto’s voor u.

Hoe ziet zo’n halve klas eruit? Best gezellig nog.

En onze gazon, hoor ik u vragen? Beter en beter. Ook een foto.

Grote groet. 

Categories: Nieuws