Twintig jaar lang werkte Bettie op onze school als hoofd van de poetsploeg. Ze zorgde er met haar achtkoppig team voor dat de school kraaknet bleef. Uw webmaster heeft in een vorig leven op andere scholen les gegeven en hij kan met een gerust hart verklappen dat Don Bosco bij de properste scholen van ‘t Stad hoort. Schone trappen, schone ramen, gepoetste gangen … allemaal het werk van Bettie en haar naarstig team. De dames Proper! Vrijdag gaat Bettie met pensioen en ik kan me voorstellen dat zij daar wel blij om is. Op de foto straalt ze als een zonnetje. Maar wij vinden het toch een tikkeltje jammer. Uit naam van iedereen, de leerlingen, de leerkrachten, de directie en ieder personeelslid dank ik haar voor al die jaren inzet. Het ga je goed Bettie!
Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een antwoord