Het is niet de eerste keer dat onze zesdejaars Industriële Wetenschappen deelnemen aan de 24 uur van Shenington (een slaperig stadje in Oxfordshire wereldvermaard door zijn racetrack voor vierwielers). Het was weer een fantastische ervaring. 6IW, onder leiding van bezieler Erik Marynissen en zijn compagnon de route Sebastiaan Debroyer, heeft het allerbeste van zich zelf gegeven en werd achtste. In een interview was Erik erg blij met het resultaat. Hij had er op gerekend dichter bij de top te eindigen maar moest vaststellen dat alle ploegen er gigantisch op vooruit gegaan waren. In de woorden van Erik: ‘We reden dan ook tegen halve professionals … mountainbike ploegen en erg ernstige wieleramateurs. Onze zelfgemaakte fiets was wel een attractie en ook een van de snelste op de track. We wonnen ei zo na de snelste ronde.’ Erik sprak me ook over zijn geheim wapen voor volgend jaar … en vroeg mij daarover discreet te zwijgen. Jammer! Foto’s en filmpjes zien? Check het profiel van Erik Marynissen (https://www.facebook.com/marynissenerik).
Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een antwoord