Peter Rossie als verdwaalde wielertoerist, Marianne Goossens als verpleegster en Dirk Schoofs als spook als spook in vrouwenkleren (op 1min30, hi-la-risch), het zijn de ingrediënten die onze collega’s leverden voor het kolderstuk ‘Verassing’.
Een honderdste verjaardag kan je toch niet zomaar laten voorbij gaan?’, dacht Barbara ‘Baby’ Battoir en ze voegt dan ook de daad bij het woord. Ze organiseert voor ‘haar nonkeltje’ een groots verrassingsfeest. Haar oudere zussen, Isabella en Veronica, vragen zich af of dit wel een goed idee is, want nonkel Valère is niet bepaald het zonnetje in huis. Een internationaal vleesbedrijf stamp je dan ook niet uit de grond door lief te zijn. Gelukkig voor Baby is Frederik er nog om haar te helpen, al is die misschien toch een beetje eigenzinnig voor een butler. Smijt dan nog een praatzieke buurvrouw met een kom rijstpap en een verdwaalde wielertoerist in de mix en je hebt alle ingrediënten voor een chaotisch feest! Welkom op de centenaire van nonkel Valère…
Naast de drie topacteurs van Don Bosco werden de andere rollen ingevuld door de Pius X-toneelgroep onder leiding van Zjakosj. We hebben er erg van genoten.  
Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder