esd
Elektriciteit
Wat mag je verwachten?

In de eerste graad heb je een brede algemene vorming gekregen, maar je kon ook al proeven van de verschillende STEM-technieken in bouw, hout, elektriciteit en mechanica. Je technologische kennis heeft dus een goede basis gekregen.  In de tweede graad vergroot je die kennis en vaardigheden in een specifiek vakgebied.

In de tweede graad elektriciteit krijg je inzicht in technische processen en systemen die je toepast in elektriciteit, sanitaire installaties, voertuigtechnieken, (de)montagetechnieken en elektropneumatica.  Je leert keuze maken in functie van materialen, gereedschappen, productieprocessen en constructies.  We maken je vertrouwd met installatietechnieken, verbindingstechnieken, onderhoudstechnieken, meettechnieken en meetmethodes.  De zorg voor het milieu en veilig en ergonomisch werken zijn een rode draad doorheen de studierichting.

Wie kiest voor elektriciteit, kies gegarandeerd voor een mooie toekomst!

3AE4AE
Godsdienst22
LO22
Nederlands33
Engels22
Mavo22
Wiskunde33
Klasuur11
Elektriciteit - CV & San - voertuigen 1717
- TV Technisch vak66
-PV Praktisch vak1111
Totaal3232
Wat na de tweede graad?

In de derde graad kan je verder in de studierichtingen brom- en motorfietsinstallaties, elektrische installaties, fietsinstallaties, koelinstallaties, onderhoudsmechanica auto, podiuminstallaties, preventief onderhoud machines en installaties, 
productie-industrie, sanitaire en verwarmingsinstallaties. 

AEE = Elektriciteit optie Elektriciteit
AEC = Elektriciteit optie CV & sanitair
AEV = Elektriciteit optie Voertuigen