Infodag

Van harte welkom,

Je hebt het minstens honderden keren gehoord. Er bestaan zelfs deurmatten, waarmee men je met ‘welkom’ begroet. Het ogenblik waarop je als nieuwkomer de school binnenstapt, vinden wij erg belangrijk. Tijdens je hele schoolloopbaan streven we ernaar om ons leerlinggericht en hartelijk op te stellen. We hopen dat dit ook bevestigd wordt door wat je van onze huidige en oudleerlingen hoort. Don Bosco Hoboken wil een school zijn waar je je goed voelt én je tegelijkertijd een kwaliteitsopleiding krijgt.
Op onze school is hartelijkheid geen holle leuze, maar een doel voor iedere dag.

Heb je interesse in een eerste kennismaking met onze school? Aarzel dan niet om je in te schrijven voor één van onze infodagen van de eerste graad. (Wij zijn ondertussen volgeboekt maar kom zeker een kijkje nemen op onze Opendeurdag.)

Voor wie?
Ouders en leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar.
Om het voor iedereen mogelijk te maken om langs te komen vragen we om maar in bubbels van 2 te komen. Dus 1 ouder met 1 leerling.

Waar?
Don Bosco Hoboken, Salesianenlaan 1 2660 Hoboken.

Wanneer?
Zaterdag 19 maart 2022 van 10u00 tot 12.00.

 Voor meer informatie kan u ons contacteren op het mailadres maarten.geeraerts@donboscohoboken.be of bellen naar het nummer 03 828 00 95.