Vorige week kreeg de campus Wilrijk een reporter van ‘Aansteker‘ over de vloer om een podcast op te nemen over onze ‘Keukenrebellen’.

Podcast over onze leerlingen in Restaurant en keuken duaal

In deze podcast ‘Langs de steenweg’ gaat de reporter op bezoek bij mensen die wonen, werken en ondernemen langs de A12 van Boom tot in Wilrijk. Op deze manier kwam hij bij onze leerkracht Sophie Scraeyen terecht. Sophie geeft les in de campus Wilrijk van Don Bosco Hoboken.

De reporter vroeg haar naar het initiatief ‘de Keukenrebellen’, waarbij haar leerlingen om de twee weken een heus menu voorschotelen aan gasten. Daarnaast vertelt ze hoe de individuele aanpak en de combinatie van leren en werken/duaal leren hen onderscheidt van andere scholen.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de duale opleidingen? Via deze link komt u terecht bij de juiste info.