Van links naar rechts: Dries, Mark, Wim, Yannick, Kristien, Véronique, Dirk, Tamara en Raja. Jonathan verstopt zich achter de directeur. Steven, ook strak in het pak, heeft beschutting gevonden achter Véronique :).

Op het feest van ‘De laatste honderd dagen’ vieren de leerlingen van het zesde en zevende de laatste loodjes van hun middelbareschooltijd.

De gelegenheid tot feesten was beperkt, u weet waarom.

Toch konden we dit heugelijke moment niet onopgemerkt laten voorbijgaan.

Elke leerling uit dat zesde en zevende kreeg dus een boarding pass op de speelplaats, boven werden zij opgewacht door een ontvangstcomité en omdat iedereen eerste klas reisde (jaja) was de cabin crew kwistig met drank en versnaperingen.

Op de foto boven: het ontvangstcomité dat reikhalzend uitkijkt naar de eerste leerling die op de derde verdieping aankomt.

Het naamloos zevende

Op de foto hiernaast: Ons ‘naamloze zevende’, een nieuwe richting die wij aanbieden die een voorbereiding vormt op het hoger onderwijs. Wij horen positieve dingen over die zeven leerlingen. Mooi zo jongens.

Op de uitgelichte foto helemaal bovenaan zijn zij vergezeld van Véronique, hun juf Frans.