De afgelopen weken stonden in het teken van de inzamelacties.  Betonne jeugd kreeg duizend euro, de broodjesactie en pannenkoekenbak leverden samen 655 euro op en de 3BSO-brunch bracht ook heel wat geld in het laatje. Hans Cops, de drijvende kracht achter de actiebrunch van 3BSO  van vandaag:
We zijn blij dat onze brunch weer een geweldig succes was. Samen maakten we er iets heerlijks van! Jullie maakten en brachten heerlijke hapjes mee. De refter werd omgebouwd tot een restaurant met versieringen van enkele afdelingen. Jullie aten beleefd en netjes. De sfeer was goed! Achteraf hielpen leerlingen en leerkrachten om alles weer piekfijn achter te laten. Bedankt aan de bedieners van het eten. Bijzonder proficiat aan die ene papa die ook mee kwam helpen en alle desserten mooi heeft gesneden! Fijn als je op één of andere manier je bijdrage hebt geleverd aan onze brunch. Maar vooral … Samen verdienden we al 485 euro voor het goede doel! Dit bedrag zal nog wijzigen want er moeten nog wat kleine betalingen gebeuren en er komen nog enkele ontvangsten en giften binnen. Nu al kunnen we zeggen dat we de 500 euro zullen halen. Leerlingen en leerkrachten kozen voor het goede doel: Ne(s)t vzw. Ne(s)t vzw is een vereniging die jongeren opvangt die door de mazen van het jeugdzorgnet vallen. Jongeren die nood hebben aan mensen op wie ze kunnen vertrouwen om zo weer een sterk zelfbeeld te krijgen. Zo kunnen bijvoorbeeld meisjes die slachtoffer zijn geworden van tienerpooiers geholpen worden zodat ze weer kunnen aansluiten bij de maatschappij.
Dank je Hans. En driewerf hoera voor de gouden harten van DBHoboken. Uw webmaster wenst u een prettige vakantie.  
Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een antwoord