Donderdagavond 7 februari krijgt onze school om 18 uur bezoek van de afgevaardigd bestuurder van de VDAB. Topman Fons Leroy zal hier komen spreken over de uitdagingen van tewerkstelling en het belang van technisch- en beroepsonderwijs in alle aspecten van de maatschappij. Iedereen is van harte uitgenodigd. We eindigen om 19u30 met een receptie. VIA Don Bosco, een erkende Belgische ngo die onderwijsinstellingen en tewerkstellingsinitiatieven voor jongeren in Afrika en Latijns-Amerika steunt, bestaat dit jaar 50 jaar. En dat willen we niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Men organiseert daarom tal van activiteiten en evenementen om het jubileum te vieren en om het recht op onderwijs voor alle jongeren ter wereld nog eens extra in de verf te zetten.
Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een antwoord