Deze week was onze directeur jarig.  Hij werd zestig. Dat we hem graag mogen zal hij geweten hebben. Over die dag schreef hij:
Ik heb vrijdag een fantastische dag beleefd: onder trompetgeschal opgehaald aan de boot door een grote groep leerlingen, samen naar school gefietst, daar opgewacht door een professionele fanfare, verwelkomd aan mijn versierde bureau in een versierde gang, weer muzikaal ondersteund, de vele wensen en kaartjes van de collega’s maar ook van de leerlingen, taart en pannenkoeken, een glaasje: dit alles heeft me veel deugd gedaan. Ik heb dan ook de hele dag een echt Don Bosco-gevoel gehad, een school waar iedereen zich kan thuis voelen. Voor dit alles een hartelijke dank.
Graag gedaan meneer de directeur. Het Don Bosco team en leerlingen.
Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een antwoord