Na vijftig jaar dienst in een speeltuin in de gemeente Brasschaat was dit vliegtuig dringend aan vernieuwing toe. De herstellingen en nodige aanpassingen om te beantwoorden aan de huidige veiligheidsnormen waren een kolfje naar de hand van onze leerlingen van 6BL (lassen-constructie). Er werd enige tijd geleden met het nodige enthousiasme met dit project gestart. De gemeente Brasschaat betaalde het materiaal en de leerlingen konden hun kennis en kunsten op een echte constructie toepassen. Normaal gezien kan dit speeltuig tegen het einde van het schooljaar ‘terugvliegen’ naar het (militaire) vliegveld van Brasschaat waar kinderen er naar hartenlust op kunnen klauteren in de speeltuin van het sociaaleconomische project ‘Perron Noord’. Een fotoreportage vind je hier.
Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een antwoord