Goed nieuws! In het kader van onze STAM strategie (lees hier meer over STAM) kreeg Don Bosco Hoboken een subsidie toegezegd die onze mediatheek zal omtoveren tot een open leercentrum. Maar zelfs voor we wisten dat we die subsidies zouden ontvangen, waren we al begonnen met onze dromen werkelijkheid te maken. Gelukkig hebben we niet alleen de kennis in huis om zo’n project van a tot z uit te tekenen maar leveren we in onze werkplaatsen ook afgewerkte producten af. Op dit moment ligt er in de houtafdeling al een ontwerp klaar voor het maken van losse werkeilanden die mits enig schuif- en puzzelwerk tot een grote aaneengeschakelde werkomgeving omgevormd kan worden. Benieuwd naar het eindresultaat? Watch this space. We houden jullie op de hoogte.
Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een antwoord