Omwille van de corona-crisis zijn noch de opendeurdagen, noch de infodagen op de campussen Hoboken en Wilrijk kunnen doorgaan.

Er zijn dus GEEN infomomenten meer. We overwegen om digitale infosessies te geven.

Wenst u zich in te schrijven of gewoon meer info, laat uw gegevens dan  op het formulier hieronder achter, wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Hoe kan u zich inschrijven?

Voor 1A en 1B:

Belangrijke wijziging wegens het opschorten van de fysieke inschrijvingen op school! (maatregel COVID-19)

Voor 1A en 1B is de digitale aanmeldperiode afgelopen. De leerlingen die zich aangemeld hebben en een ticket hebben gekregen, worden nu telefonisch gecontacteerd om zich in te schrijven.

Leerlingen voor 1A of 1B die zich niet aangemeld hebben of die geen ticket gekregen hebben van hun school naar keuze, kunnen zich vanaf maandag 18 mei om 9 uur opnieuw aanmelden en inschrijven via de website https://meldjeaansecundair.antwerpen.be/. Via deze website kan je de vrije plaatsen bekijken van onze school. De aanmeldingen verlopen in chronologische volgorde. Wie eerst klikt heeft eerst plaats.

Inschrijven en info aanvragen voor Hoboken én Wilrijk

Inschrijvingen vanaf het tweede jaar kan door het formulier hieronder in te vullen. Wij zullen u dan contacteren voor een definitieve inschrijving.

Dank voor je geduld.